Een gezellige bed & breakfast in de polders

Suite 3

Luxe suite op het gelijkvloers met zithoek, eetplaats, bubbelbad , regendouche,  toilet en privé tuin met privé jacuzzi ( toegankelijk 1 uur per dag / overnachting ) of zonder de privé jacuzzi zie prijsverschil.

Ontbijten kan bij ons op 3 manieren. Zin in een gezellige babbel? Neem dan het ontbijt in de orangerie, meer privacy gewenst? Dan wordt u bediend met een ontbijtmand op de kamer. Lekker eten met zicht op de tuin en vijver? Schuif dan aan bij de andere gasten aan de tafel buiten.

TV, koffie- en theefaciliteiten alsook wifi op de kamer. ( bijplaatsen van frigo + € 5 per dag )
Indien u gebruik maakt van het verwarmd buitenzwembad en loungehoek dan laten we enkel drankjes toe uit onze Maxi Honestybar onder het afdak.
Deze suite heeft een uniek zicht op het natuurgebied en heeft een afzonderlijk tuin met zithoekje en jacuzzi. ( zie foto’s hierboven )

Deze 2 persoons suite heeft u voor de prijs van € 180/ per nacht met gebruik van privé jacuzzi ( max 1 uur gebruik van jacuzzi per overnachting )

Deze 2 persoons suite heeft u voor de prijs van € 145/ per nacht zonder het gebruik van de privé jacuzzi

 

Steeds gratis parkeren ( 1 autostaanplaats per suite )

De weekends en alle vakanties steeds 2 overnachtingen.
Indien u andere periodes één nacht wilt verblijven dan rekenen we een toeslag van € 30.

Incheck steeds tussen 17:00 – 18:00 ( gelieve steeds 30 minuten voor aankomst te bellen voor aankomst 0475/477747 of sms )

Vroege incheck kan enkel op aanvraag om 13:30 mits toeslag te betalen van € 60, late uitcheck onmogelijk steeds uiterlijk om 11:00.

Annulatievoorwaarden: annulatie enkel mogelijk tot 60 dagen voor aankomst – anders 100% betaling van de boeking.